Vælg bæredygtige brands til kontoret

Hvis du står og skal vælge nye produkter til kontoret - eller bare føler, at kontoret har behov for at blive opfrisket lidt her og der, er det måske nu, at du skal vælge at tænke bæredygtigt. I denne artikel gennemgår vi et par af de større brands, som ikke bare er kendte for at tage bæredygtige initiativer, men som også er kendte for at producere godt kontorudstyr.

Microsoft

Microsoft er en af de virksomheder, som for alvor har taget skeen i den anden hånd, når det handler om bæredygtighed og grønne løsninger. Den store IT virksomhed har sat sig nogle ambitiøse mål, som de skal efterkomme de næste år samtidig med, at de vil hjælpe deres kunder med at blive mere bæredygtige.

Fokus er på at vise samfundsansvar og i forbindelse med det, at blive en CO2 negativ virksomhed inden år 2030. Hvert år udkommer Microsoft med en udførlig CSR rapport, hvori man tydeligt kan læse, hvilke mål de har gjort sig, hvilke mål de har nået og hvordan de har tænkt sig at fortsætte. For fortsat at være en relevant virksomhed, er det nødvendigt for virksomheder nu til dags at lave disse omstillinger.

Apple

Apple har før oplevet, hvad det gør for virksomheden, hvis ikke de tænker bæredygtigt. Apple er eksempelvis blevet beskyldt for ikke at være etisk korrekt, når det handler om de ansatte, som producerer Apple produkter rundt omkring i nogle af de mere fattige lande i verden.

Efterhånden har Apple dog taget kritikken til sig og er begyndt at tænke mere kreativt. Sådan som vores samfund ser ud i dag, er det nok også nødvendigt, at denne omstilling skete. Nu til dags tager Apple langt større ansvar, når det handler om deres produktion i lande såsom Kina. Apple har blandt andet aktivt forsøgt at reducere den generelle påvirkning, som produktionen af Apple produkter har på miljøet.

Dell

Dell har også virkelig taget initiativer med fokus på bæredygtighed. Apple har haft stor fokus på hvordan deres produkter er blevet produceret - herunder med vægt på grøn energi samt socialt ansvar over for de ansatte. Dell har valgt en anden tilgang til emnet.

Det store IT-firma har nemlig for nyligt lanceret produkter, som er skabt i bioplast. Bioplast henviser til plastisk som er fremstillet således, at det er nemmere at genanvende i produktionen, når den dag kommer. Dette kan få mange miljøaktiviteter op af stolen, og som virksomhed kan man bestemt få gavn af at vælge disse bæredygtige alternativer.

VIRKSOMHEDSDATA.COM

Virksomhedsdata.com gør det nemt at finde potentielle kunder, leverandører og partnere indenfor din branche.

Drevet af Jysk Mediehus ApS       Kontakt: kontakt@jyskmediehus.dk