Stort opkøb: Mærsk køber logistikselskabet Martin Bencher Group

Den danske rederikoncern Mærsk kunne for nylig præsentere et imponerende overskud, og nogle af disse penge bliver øjensynlig brugt til at købe den danske logistikvirksomhed, Martin Bencher Group. Martin Bencher Group, der har hovedsæde i Aarhus, har 170 ansatte og kontorer i 23 lande.
Opkøbet af Martin Bencher Group koster Mærsk 444 millioner kr. Inden handlen er endelig skal den dog godkendes af myndighederne. 

Til gavn for de globale kunder

Martin Bencher blev grundlagt i 1997 og er en såkaldt ’asset-light logistikleverandør’, der har specialiseret sig i projektlogistik. Virksomhedens kerneopgave er at skabe end-to-end projektlogistikløsninger til globale kunder. Med opkøbet tilføjer Mærsk ikke blot en ny logistikvirksomhed til organisationen, men styrker samtidig selskabets brancheekspertise. Med opkøbet etableres et nyt forretningsområde: Maersk Project Logistics.

”Martin Bencher vil passe perfekt til Mærsk og vores integratorstrategi, hvilket styrker vores evne til at levere projektlogistiktjenester til vores globale kunder. Når Martin Bencher slutter sig til Mærsk-familien, vil vi være i stand til at levere logistikydelser med en høj grad af pålidelighed, en dokumenteret track-record og et stærkt fokus på sundhed, sikkerhed, sikkerhed og miljø (HSSE)”, fortæller Karsten Kildahl, Regional direktør i Europa for Mærsk.

Glæde hos Martin Bencher

Også hos Martin Bencher Group er der glæde at spore over opkøbet, der koster Mærsk 61 millioner dollar eller ca. 444 mio. kr:

”Vi er begejstrede for at blive en integreret del af Maersk, som vi ser som en ideel pasform for vores folk og kunder” fortæller direktør for Martin Bencher Group, Peter Thorsø Jensen.

”Kunder, der har behov for projektlogistik, er klar over de begrænsninger og udfordringer, de står over for, og søger strategiske partnere med tilstrækkelige ambitioner og styrke til at håndtere hele deres globale forsyningskæde nu og i de kommende år. Sammen med Mærsk vil vi have skalaen, engagementet og evnerne til at håndtere hele logistikarbejdet for kunder over hele verden – samt ekspandere til nye industrier” lyder det videre fra Thorsø Jensen.

Du kan læse pressemeddelelsen hos Mærsk her.

.

VIRKSOMHEDSDATA.COM

Virksomhedsdata.com gør det nemt at finde potentielle kunder, leverandører og partnere indenfor din branche.

Drevet af Jysk Mediehus ApS       Kontakt: kontakt@jyskmediehus.dk