Overtager importen: Ejner Hessel skal importere Mercedes-lastbiler

Virksomheden Ejner Hessel A/S, som har hovedsæde i den midtjyske by Brande, skal i fremtiden stå for import og salg af Mercedes-Benz og Fuso-lastbiler i Danmark. Denne opgave lå tidligere hos Mercedes-Benz Truck i København, men i starten af 2022 – når importøraftalen har fået godkendelse hos Konkurrencestyrelsen – bliver det altså Ejner Hessels navn, der skal stå på fragtpapirerne.

Et samarbejde med masser af historie

Ejner Hessel er en af Danmarks ældste forhandlere af lastbiler i Danmark, og firmaets historie går helt tilbage til 1968. Med den nye aftale bliver der altså skruer op for det lange og tætte samarbejde med tyske Daimler Truck AG, som producerer lastbilerne.

”Lastbilerne er dybt forankret i Ejner Hessels historie, og vi er glade for, at vi som importør af Mercedes-Benz og Fuso-lastbiler nu kommer endnu tættere på vores eget dna”, fortæller direktør hos Ejner Hessel A/S, Benjamin Mahr.

Og det er da også med en vis stolthed, at Ejner Hessel kan overtage importen fra det nye år:
”Vi er helt grundlæggende stolte over, at Daimler Truck AG i Stuttgart har valgt at vise os den tillid og tiltro, som det kræver at importere og forhandle deres lastbiler. Det vil vi gøre os umage for at leve op til” lyder det fra Benjamin Mahr.
Vi er helt grundlæggende stolte over, at Daimler Truck AG i Stuttgart har valgt at vise os den tillid og tiltro, som det kræver at importere og forhandle deres lastbiler. Det vil vi gøre os umage for at leve op til

Benjamin Mahr

Direktør hos Ejner Hessel A/S,

Overtager et stærkt team med vigtig know how

Som en del af aftalen overtager Ejner Hessel 18 medarbejdere i København, og der bliver således skruet op for virksomhedens aktiviteter på Sjælland. Ifølge Benjamin Mahr sætter man pris på aftalen med Mercedes-Benz Truck Danmark, og muligheden for at overtage det stærke team og deres know how, som nu bliver en del af organisation bag Ejner Hessel.

Som en del af aftalen overtager Ejner Hessel desuden salget af Mercedes-Benz lastbiler fra Merceds-Benz CPH i Greve og Hillerød.

Du kan også læse nyheden hos mja.dk her.

VIRKSOMHEDSDATA.COM

Virksomhedsdata.com gør det nemt at finde potentielle kunder, leverandører og partnere indenfor din branche.

Drevet af Jysk Mediehus ApS       Kontakt: mrn@jyskmediehus.dk • Tlf. 92 43 91 41     
SE ALLE BRANCHERSitemap