Legepladser hitter: Kompan præsenterer rekordoverskud

Den danske producent af legepladser, fitness- og sportsfaciliteter, Kompan, har præsenteret et imponerende overskud på hele 279 millioner kroner. Overskuddet, der er en tidobling sammenlignet med tallene fra 2017, understreger at der er mange penge i at skabe spændende og kreative legepladser og udendørsmiljøer for børn og voksne.

Kompan har eksisteret siden 1970, og ejes i dag af Lego-familiens investeringsselskab, Kirk Kapital, og den danske finansmand Christian Dyvig. Gennem årene er virksomheden vokset markant, og regnes gerne blandt verdens førende legepladsproducenter. Kompan designer, fremstiller og installerer 1.000 legepladser hver eneste måned i 90 forskellige lande.
Kompan fremstiller mange spændende legeplads-miljøer. Foto: Kompan PR

Flere produkter

Kompans succes skyldes flere faktorer, men direktør Connie Astrup-Larsen er ikke sen til at give virksomhedens øgede investeringer og det store produktkatalog skylden for den positive udvikling:

”Vi har de seneste år holdt fast i vores øgede investeringer. Sidste år kom vi ud med flere produkter end nogensinde før både indenfor leg og fitness, som er et lidt nyere område for os. Derudover har vi fortsat vores investeringer i hele vores salgs- og distributionsnetværk. Det har gjort, at vi er kommet bredere ud i markedet og ud til flere kunder”, fortæller direktør Connie Astrup-Larsen til Finans.dk.

Parker, bymidter og boligområder

Kompans farverige og kreative legepladser findes bl.a. i parker, bymidter og boligområder, hvor de flittigt benyttes af børn og voksne. Kunderne tæller både kommuner, skoler og børnehaver, men også boligselskaber, forlystelsesparker og campingpladser.

”Vi skelner ikke mellem, om det er fitness- eller legepladsudstyr, vi sælger. Vi kigger på den plads, hvor vi skal installere vores produkter. Er der mange voksne bosat i nærområdet, så er det klart, at det skal passe til dem. Ligesom det skal passe til børn, hvis der er mange af dem omkring pladsen. Det rådgiver vi selvfølgelig også kunderne omkring” fortæller Connie Astrup-Larsen.

Der er også store forventninger til fremtiden, for i 2022 håber Kompan fortsat at øge omsætningen, og endnu et rekordregnskab kan således være på trapperne.

Du kan også læse historien hos Finans.dk her.

VIRKSOMHEDSDATA.COM

Virksomhedsdata.com gør det nemt at finde potentielle kunder, leverandører og partnere indenfor din branche.

Drevet af Jysk Mediehus ApS       Kontakt: mrn@jyskmediehus.dk • Tlf. 92 43 91 41     
SE ALLE BRANCHERSitemap