Leasing i luksusklassen: Selected Car Group og Solid Leasing fusionerer

To af landets største bilhuse for luksusbiler slår forretningerne sammen. Resultatet bliver Danmarks største selskab for investering og leasing af premium- og specialbiler, en fælles bilpark i milliardklassen, mere end 5.000 kontrakter samt en massiv tilstedeværelse med filialer over det meste af landet.

Solid Leasing er ejet af Lars Larsen Group mens Selected Car Group er ejet af milliardær Torben Østergaard Nielsens. Efter fusionen kommer bliver det fælles navn Selected Car Group.
Selected Car Group har mere end 5.000 luksusbiler på vejene

To sunde forretninger

Solid Leasing blev etableret i 2016 af Mads Lysdahl Simonsen, som i dag fungerer som direktør og medejer af selskabet. I 2017 købte Lars Larsen Group 70 procent af virksomheden, som i seneste regnskabsår havde et overskud på 10,2 mio. kr.

Selected Car Group ejes af den danske milliardær Torben Østergaard-Nielsen gennem selskabet Selfinvest og havde i seneste regnskabsår et overskud på knap 9,5 mio. kr.

Godt købmandskab

At de to bilforretninger har valgt at fusionere, skyldes ifølge Torben Østergaard-Nielsen ønsket om at skabe et godt og solidt fundament for fremtiden. En fremtid hvor godt købmandskab fortsat vil være en vigtig ressource:

”Samarbejdet mellem Selected Car Group og Solid Leasing er helt oplagt, da begge ejerkoncerner er styret af ordentlighed og det gode købmandskab. Matchet mellem vores aktiviteter i bilbranchen er perfekt både i ambitioner og mentalitet og udgør et ideelt fundament for den fremtidige vækst” fortæller Torben Østergaard-Nielsen, ejer af Selected Car Group, i en pressemeddelelse.

Også Jacob Brunsborg, bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, ser positivt på det nye samarbejde:

”Ved at fusionere selskaberne kan Selected Car Group indtage en stærk position i markedet. Vi ser derfor frem til at bringe de synergier i spil, der skal være med til at videreudvikle forretningen”

Luksusbiler som en investering

Klassiske leasingaftaler bliver fortsat en kerneforretning for det nye Selected Car Group, men de seneste år er endnu en interessant forretning vokset frem, nemlig interessen for at investere i luksusbiler. Interessen for puljeinvesteringer i eksklusive biler er kraftigt stigende, og har vist sig som en investeringsform der genererer gode afkast til investorerne:

”Mange investorer bliver tiltrukket af det sociale aspekt i investeringsfællesskabet med andre bilentusiaster. Ved at kombinere de eksisterende investeringsaktiviteter får vi mulighed for at tiltrække endnu flere internationale investorer, og dermed kan vi vækste hurtigere, end vi ellers havde forudset” fortæller Mads Lysdahl Simonsen.

Du kan også læse nyheden hos Finans.dk her eller læse pressemeddelelsen her.

VIRKSOMHEDSDATA.COM

Virksomhedsdata.com gør det nemt at finde potentielle kunder, leverandører og partnere indenfor din branche.

Drevet af Jysk Mediehus ApS       Kontakt: mrn@jyskmediehus.dk • Tlf. 92 43 91 41     
SE ALLE BRANCHERSitemap