Det landsdækkende frisørkoncept Urbancut lukker ned

I 2020 fik frisørkonceptet Urbancut en markant pengeindsprøjtning, da den tidligere Falck-topchef Allan Søgaard Larsen og frisørkoncernen ID Hair Company hver især købte en andel i det digitale koncept. Efter flere år med underskud, har virksomheden imidlertid valgt at dreje nøglen om. Corona-pandemien nævnes som den primære årsag til de røde tal på bundlinjen.

Urbancut er en abonnementsservice for herreklipninger. Konceptet er, at brugerne betaler en fast pris på 199 til 349 kr om måneden til gengæld for et antal klippekort, der kan anvendes i en række forskellige frisørsaloner i de største danske byer.
Urbancut fungerede som en abonnementsordning for frisørbesøg 

Lukker ned i god ro og orden

I en mail til kunderne beskriver Allan Søgaard Larsen, som også er bestyrelsesformand i Urbancut, at corona-situationen blev afgørende for selskabets drift:

”Vi har stort set ikke været i stand til at genstarte driften i 2021 på grund af coronakrisen. Så vi har besluttet os for at lukke ned i god ro og orden udelukkende med tab for os selv [investorerne, red.] […] Når vi lukker Urbancut, så er det fordi, vi ikke kan se en fremtidig drift, der vil komme til at tjene penge. Sådan er det bare nogle gange med investeringer” fortæller den tidligere Falck-topchef.

I 2020 leverede Urbancut et underskud på 1,6 mio. kr.
Du kan også læse nyheden hos Finans.dk her.

VIRKSOMHEDSDATA.COM

Virksomhedsdata.com gør det nemt at finde potentielle kunder, leverandører og partnere indenfor din branche.

Drevet af Jysk Mediehus ApS       Kontakt: mrn@jyskmediehus.dk • Tlf. 92 43 91 41     
SE ALLE BRANCHERSitemap