Det danske urfirma About Vintage indgår partnerskab med AC Milan

Det danske urfirma About Vintage har taget endnu et skridt mod himlen, og er netop blevet officiel partner for den italienske fodboldklub, AC Milan. Sammen med titlen som officiel partner, lancerer About Vintage et helt særligt ur, som skal være med til at fejre AC Milans nyvundne mesterskab.

About Vintage har haft fart på siden selskabet blev stiftet i 2015. På rekordtid er virksomheden, der blev skabt af Thomas Andersen og Sebastian Skov, blevet en millionforretning, som i dag har 30 fuldtidsansatte. Virksomhedens ure forhandles i hele verden.
Som det første danske urmærke har About Vintage opnået at blive officiel partner for fodboldklubben AC Milan

Limited edition

At det lille urfirma i dag står som officiel partner i en af verdens største fodboldklubber skyldes lige dele held, strategi og godt håndværk. Tilknytningen til fodboldverden blev allerede tydelig i seneste sæson, hvor About Vintage producerede et specielt ud til FC København. Uret blev kun produceret i 500 eksemplarer, og blev revet væk med det samme. Nu er turen altså komme til AC Milan. Fodbold-klubben henvendte sig selv til det danske urfirma.

”I kølvandet på vores FCK-lancering sidste år, hvor vi lavede 500 ure, der blev udsolgt på to minutter, hev AC Milan fat i os og spurgte, om vi kunne være interesseret i at lave et partnerskab med dem” har Thomas Andersen fortalt til Euroman.

Det nye ur, som rummer diskrete henvisninger til AC Milan og det nyvundne mesterskab (uden direkte at nævne nogle af delene), bliver fremstillet i en begrænset periode. Til gengæld får alle, der ønsker at købe uret, mulighed for det. Der produceres nemlig ure til alle som bestiller modellen inden 1. august 2022.

Et nyt og spændende marked

Med det nye partnerskab får About Vintage pludselig adgang til et stort og spændende marked, hvor eksponeringen bliver væsentlig større end det, virksomheden tidligere har oplevet:

”Der er omkring 100 millioner AC Milan-fans på verdensplan. Bare på Instagram har klubben 12 millioner følgere. Den målestok er vi ikke blevet eksponeret for før, så vi har ingen anelse om, hvad der venter os” fortæller Thomas Andersen.

Hos About Vintage forventer man at omsætte for knap 100 mio. kr. i 2022, men det er uvist hvor meget det officielle mesterskabsur kommer til at bidrage med. ”Vi aner ikke, hvad der rammer os 27. juni [hvor uret sættes til salg, red.]. Er det 500 ure eller er det en halv million? Det skal nok findes et sted midt imellem” har Thomas Andersen fortalt til Finans.dk.

Du kan også læse historien hos Finans.dk her.

VIRKSOMHEDSDATA.COM

Virksomhedsdata.com gør det nemt at finde potentielle kunder, leverandører og partnere indenfor din branche.

Drevet af Jysk Mediehus ApS       Kontakt: mrn@jyskmediehus.dk • Tlf. 92 43 91 41     
SE ALLE BRANCHERSitemap